Remko Palte
Operationeel manager Lichtmacht
2021 - week 43

Waar blijft de tijd?

We kennen het allemaal wel, dat je soms van die dagen hebt dat je denkt: wat heb ik nu eigenlijk gedaan? Je agenda is leeg op het eerste oog en toch voelt een dag aan als ‘goed bezet’… Nou, zo’n dag was het van de week.

In de routine een check op de lopende projecten en lekker op tijd de offertes van de aanvragen van die dag ervoor verstuurd. Dus tijd voor andere dingen, denk je dan, want in de aantrekkende markt waar we ons in begeven, blijft er altijd wel wat liggen. Mooi, vandaag de tijd om die stapel eens weg te werken.

8.00 uur: liggende offertes gemaakt en verstuurd en mail van de vorige avond verwerkt; gaat lekker. Tot 10 uur met afdeling logistiek en de back office over lopende zaken. Dan om 12 uur een telefoontje of wij een project willen doen morgen, busje met materiaal en twee man, verder nog niet veel bekend. Dat volgt in de loop van de middag.

We pakken het op en voor je het weet is het 18.00 uur en hebben we crew en materialen compleet. Op dat soort momenten denk je: wat gaat een dag toch snel voorbij. Maar wel weer een blije opdrachtgever en daar doen we het toch voor. Een fijne dag gewenst.

Remko Palte
Operationeel manager Lichtmacht

De week van Remko Palte

Operationeel manager Lichtmacht
2021 - week 43