Remko Palte
Operationeel manager Lichtmacht
2021 - week 43

Dag naar buiten

Vandaag speelt de dag zich voor het grootste gedeelte buiten ons pand af. Wat het werk vooral leuk maakt, is het onverwachte en de diversiteit aan activiteiten.

 

In de ochtend een afspraak bij een leverancier op kantoor hier over de leveringen van de afgelopen periode. Vervolgens naar een opdrachtgever die een nieuw project aan het voorbereiden is en graag op locatie wil kijken om een indicatie van de te verwachte kosten voor het licht te krijgen. Na afloop van het bezoek direct een offerte gemaakt en daarmee de gevraagde indicatie kunnen afgeven.

In het begin van de middag een sollicitatiegesprek met een mogelijke stagiair. Deze jongen/man begint vol enthousiasme te vertellen wat hij uiteindelijk wil gaan doen als hij van school afkomt. Wat is het toch leuk en interessant om te horen hoe enthousiast iemand kan zijn over een mooi vak als licht en daar op jonge leeftijd al met passie over kan praten. Dat is toch iets om blij van te worden en het laat zich raden dat deze persoon een stage bij Lichtmacht gaat vervullen.

In de vroege avond nog op bezoek bij een van de projecten waar we alweer in de kerstsferen aan het draaien zijn. En dan op naar huis, met weer een mooie dag buiten afgerond. Een hele fijne dag gewenst.

Remko Palte
Operationeel manager Lichtmacht

 

De week van Remko Palte

Operationeel manager Lichtmacht
2021 - week 43