Ron Lemmens
Station Manager en presentator bij De Radiofabriek
2021 - week 27

Virtueel vakantie vieren

Zondagochtend 8.00 uur begon mijn nieuwe week. Voor coronatijd lag ik dan pas net te slapen, na een avond draaien als dj ergens in het land. Nu is dat, sinds het weer mogelijk is, het tijdstip om op mijn spinningfiets te stappen en helemaal los te gaan.

Voor een heel groot beeldscherm met daarop een instructeur en een zelfgekozen route door de bergen. Want bergen, daar ben ik gek op! Winter of zomer is beide prima. Dit keer was het einddoel de hoogste bushalte van Oostenrijk, bereikbaar via de Kaunentaler Gletsscherstrasse. Ook de Mont Ventoux, Stelvio en vele andere klassiekers hebben mij vaak in vakantiestemming gebracht. Een fysieke maar ook mentale reset noem ik het. Het toetje is relaxen in de sauna. Ik ben weer helemaal klaar voor een nieuwe en veelzijdige werkweek.

Op maandagochtend starten we in De Radiofabriek met een overleg, waarin we de afgelopen week evalueren, maar ook vooral vooruitblikken. Enkele hoogtepunten die ik graag wil noemen, zijn het Media 100 diner waar de honderd meest invloedrijke personen in media van 2021 worden gepresenteerd. Zelf mag ik ook aan de slag met de voorbereidingen en later deze week met het presenteren van een webinar voor een trouwe klant waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast ben ik met collega’s bezig met het voorbereiden van een online radiostation tijdens de Olympische Spelen. Het is nooit saai in De Radiofabriek, ook niet in de zomer.

Nog een week of twee tot aan de geboorte van ons tweede kindje. Er staat veel te gebeuren, maar vakantie zit er voorlopig niet in. Nee, een tandje erbij zelfs! Dus dat virtuele vakantiegevoel, dankzij de sportschool, blijf ik nog maar even houden.

Ron Lemmens
Station Manager en presentator bij De Radiofabriek

Fotografie: Henk-Jan Winkeldermaat

De week van Ron Lemmens

Station Manager en presentator bij De Radiofabriek
2021 - week 27