Ron Lemmens
Station Manager en presentator bij De Radiofabriek
2021 - week 27

Alweer zomer?

Vrijdagochtend, de zon straalt onze huiskamer binnen. De laatste werkdag van deze week en mijn laatste column. Ik heb ontdekt dat ik het erg leuk vind om een column te schrijven, dus wie weet ga ik er ooit nog iets mee doen.

Gisteren was een werkdag met leuke gesprekken over radio. Daarnaast was er nog een pilot opname voor een nieuw programma. De studiogast bracht erg inspirerende verhalen met zich mee. Als een nomade rondtrekken door Europa, vaak in barre omstandigheden. Alles voor de sport.

Vandaag houd ik me bezig met de verdere formatontwikkeling voor een online radiostation gericht op de Olympische Spelen. Dit station gaat over twee weken van start.

Verder staan er nog een aantal afspraken in de planning, waaronder een afspraak in Amsterdam. Dit heeft te maken met GoodLIFE Radio, het laatste label dat we hebben geïntroduceerd in oktober 2020. Op dit online radiostation willen we ruimte gaan creëren voor muzikale talenten. Zie het maar als een oproep aan…

Zoals elke week denk ik ook vandaag weer: Huh, nu alweer vrijdag? Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg blij ben met dit werk. Het is erg veelzijdig en nooit saai! De tijd vliegt om.

De zomermaanden gebruik ik om de plannen voor onze eigen labels verder uit te werken.
Bedankt voor het lezen van mijn columns en alvast een fijn weekend!

Ron Lemmens
Station Manager en presentator bij De Radiofabriek

De week van Ron Lemmens

Station Manager en presentator bij De Radiofabriek
2021 - week 27