Francis van de Pavert
Relatiemanager Economie & Media - Gemeente Hilversum
2023 - week 28

Vernieuwde plek

Woensdag is mijn vrije dag en staat in het teken van kinderen halen en brengen, speeldates en koffiedrinken bij Mout na het vaste rondje over de markt.

Ik ben dan wel net gestart bij de gemeente, maar Hilversum is voor mij niet nieuw. Samen met mijn gezin woon ik ruim zeven jaar in Hilversum. Vanmiddag op het programma: een fietstocht naar de vernieuwde speeltuin Jac. P. Thijsseplein. Wat een toffe combinatie tussen spelen en groen is dit geworden.

Ik raak aan de praat met andere ouders en vertel enthousiast over mijn werk. Zo komt ook ter sprake dat Hilversum volgend jaar 600 jaar bestaat. Dit wordt een jaar lang gevierd en onder het motto ‘samen hangen we de slingers op’ worden alle bewoners en ondernemers uitgenodigd om mee te denken en te doen om dit feest groots te vieren.

In de speeltuin borrelen al een aantal nieuwe ideeën op. Leuk om te zien dat er nu al verbinding ontstaat en mensen elkaar vinden om ideeën in te dienen. We sluiten de dag af met tennistraining en een rondje over de hei. 

Francis van de Pavert
Relatiemanager Economie & Media – Gemeente Hilversum 

De week van Francis van de Pavert

Relatiemanager Economie & Media - Gemeente Hilversum
2023 - week 28