Francis van de Pavert
Relatiemanager Economie & Media - Gemeente Hilversum
2023 - week 28

Nieuwe ontmoetingen

Naast de teamvergadering Economie & Media, die iedere dinsdagochtend plaatsvindt en waarin we met elkaar delen wat deze week speelt, staat deze dinsdag vooral in het teken van nieuwe ontmoetingen. Wellicht het allerleukst aan een nieuwe baan: het ontmoeten van nieuwe mensen en bedrijven.

In de middag krijg ik een rondleiding van mijn collega Gaston Crolla op het Media Park. Wie zit waar, wat zijn de laatste ontwikkelingen en met wie moet ik kennismaken? We nemen ook een kijkje bij het 5G Innovatielab, onderdeel van het toekomstige Media Innovation Lab. In de ontwikkeling van het Media Park naar Campus is het aanjagen van innovatie en onderzoek één van de belangrijke pijlers.

Het Media Park ontwikkelt zich daarin tot een Media Innovation Hub. Deze hubfunctie kent vele onderdelen en is een open innovatiesysteem dat via een groeimodel tot stand komt. De ontwikkeling van het 5G Innovatielab binnen Media Innovation Lab is één van de onderdelen. Met Jasper Vis als kwartiermaker van het 5G Innovatielab kijken we uit naar een mooie lancering tijdens Dutch Media Week in oktober. In de middag heb ik een kennismaking bij Beeld & Geluid, een feest om op zo’n mooie locatie een werkafspraak te hebben. Ook ondersteun ik de organisatie van Dutch Media Week. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een mooie editie te worden.  

Francis van de Pavert
Relatiemanager Economie & Media – Gemeente Hilversum

De week van Francis van de Pavert

Relatiemanager Economie & Media - Gemeente Hilversum
2023 - week 28