Francis van de Pavert
Relatiemanager Economie & Media - Gemeente Hilversum
2023 - week 28

Nieuwe samenwerkingen

De vrijdag begint met overleg bij VodafoneZiggo, een van de samenwerkingspartners van het 5G Innovatielab. Geen nieuwe plek voor mij, door de jaren heen heb ik regelmatig als freelancer voor VodafoneZiggo gewerkt. 

Leuk om hier in mijn nieuwe rol aan te schuiven en samen te werken aan een innovatief project. Tijdens de lunch loop ik een rondje en luister ik de MediaWatch podcast terug. Dit keer gaat het over campusontwikkeling en AI op het Media Park.  

Op de agenda staat ook een kennismaking met ROM Utrecht Region. Dit is een samenwerkingsverband van de provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, gemeente Hilversum en het Ministerie van Economische Zaken. Samen werken we aan regionale economische groei en stimuleren we innovatie. De ROM verbindt ambitieuze, innovatieve ondernemers met kennis, financiering en toegangspoorten tot andere markten.

Het ecosysteem Media & Gaming is ruim vertegenwoordigd in Hilversum, we werken samen met bedrijven uit de media- en gaming-industrie aan programma’s op de onderwerpen immersive content, future of news, data en privacy. Ik kijk uit naar een mooie en productieve samenwerking met de ROM. Ik plan een aantal nieuwe afspraken en de eerste nieuwe potentiële samenwerking is in de maak.
Wat is het goed om te zien dat ondernemers binnen de media en creatieve industrie in Hilversum en daarbuiten elkaar weten te vinden en willen onderzoeken hoe ze kunnen samenwerken. Voordat ik de week afsluit met een tennistraining, kook ik eerst nog een recept uit een nieuw Zweeds kookboek. Alvast voorpret voor onze trip naar Zweden deze zomervakantie. Geniet van de zomer en hopelijk ontmoet ik jullie snel!

Francis van de Pavert
Relatiemanager Economie & Media – Gemeente Hilversum 

De week van Francis van de Pavert

Relatiemanager Economie & Media - Gemeente Hilversum
2023 - week 28