Kiki Bours
2019 - week 35

Telegraaf Voetballer van het Jaar Gala

Van kleins af aan ben ik een echte sportliefhebber. Ik herinner me nog heel goed hoe ik als klein meisje meekeek naar het EK voetbal in 1988 toen Nederland won. En in hetzelfde jaar naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Seoel. Ik was verkocht.

De ceremonie, de heroïek, prachtig! Toen ik in de media begon als redacteur bij Studio Sport, mocht ik vanuit die functie zelf naar de Olympische Spelen in Athene, een droom die uitkwam. En hoewel ik daarna nog veel meer leuke dingen heb gedaan, heeft sport altijd een speciaal plekje in mijn hart gehouden.
Maar ik heb geluk, de bal is toch weer rond. Want het grote evenement waar ik me de laatste periode mee bezig heb gehouden, is het Telegraaf Voetballer van het Jaar Gala. Een mooie samenwerking tussen onze fijne televisiepartner Veronica, het geweldige team van ITV dat de tv-uitzending produceert en de sportredactie van De Telegraaf.
Deze week was bizar druk (waarom is dat altijd zo vlak voor een deadline?), maar het wordt een fantastisch evenement en een mooi tv-programma. Met ook veel aandacht in de krant en online. Zo komen we op Telegraaf.nl live vanaf de rode loper! Aanstaande maandagavond 2 september te zien.
Dan is op alle zenders het nieuwe tv-seizoen echt los gegaan. Na de goede start van SBS afgelopen week begint ook RTL met haar nieuwe programmering. Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar Beau op de late avond. En hoewel ik verwacht dat hij het goed gaat doen, hoop ik natuurlijk dat het Telegraaf Voetballer van het Jaar Gala maandagavond een goede concurrent gaat zijn.

Kiki Bours
Hoofd Video Formats & Specials TMG

De week van Kiki Bours

2019 - week 35