Sabine Lagemann
Gedelegeerd Producent ITV Studios Netherlands
2021 - week 49

Stroomversnelling

De decembermaand… aftellen. Huh, is er alweer een jaar voorbij? Bizar hoe snel de tijd gaat, dat gevoel herkennen denk ik velen van ons.

In de ratrace van het tv-bestaan, 24/7 ‘aan’ staan, vallen we vaak in herhaling: “Straks wordt het weer wat rustiger.” Ik hoor het mezelf keer op keer weer zeggen. Dit afgelopen jaar voelt in ieder geval als één grote stroomversnelling en dat komt volgens mij niet alleen omdat we wat ouder worden. Ik ben trouwens pas 41 jaar, gelukkig samen met mijn man Aito, bonuszoon Jamey en onze dochter Jacky.

Laat ik vooropstellen dat ik enorm van afwisseling houd en mijn werk heel leuk vind. Twee jaar geleden zei ik volmondig ‘JA’ toen ik werd gevraagd voor de functie Gedelegeerd Producent bij ITV Studios Netherlands. Sindsdien is geen dag hetzelfde.

Vandaag staat op de planning: de finale van Klein Maar Fijn – S2 (SBS) en drie opnamen van de Viewing Party van Prince Charming – S2 (Videoland). Ik ga er niet omheen draaien, het is gewoon takkendruk op het moment. Bijna alle programma’s waaraan ik nu werk zijn in opname, worden gemonteerd en uitgezonden of gereleased (zoals dat bij de streamers heet).

Zo view ik op een dag een heerlijke nieuwe aflevering van Prince Charming vol knappe mannen die strijden om het hart van één man te veroveren, beleef ik een middag volledig in de kerstsfeer in de werkplaats van Klein Maar Fijn en sluit ik de late avond af in de regieruimte van de villa van Sex Tape (discovery+). Geen dag hetzelfde dus en nooit saai!

In deze eerste week van december neem ik jullie mee in alles wat ik doe, meemaak en nog ga beleven.

Sabine Lagemann
Gedelegeerd Producent ITV Studios Netherlands

De week van Sabine Lagemann

Gedelegeerd Producent ITV Studios Netherlands
2021 - week 49