Maaike van Dijk
2019 - week 08

Remote Center

Het is als accountmanager steeds lastiger om producties te verkopen omdat die vaak voor minder budget gemaakt moeten worden. Ook wij moeten er nog iets aan verdienen…

Wij hopen dat klanten ons eerder meenemen in het creatieve proces zodat we in een vroeg stadium kunnen meedenken over de technische invulling, om op die manier efficiënter te kunnen produceren en faciliteren met het oog op de krappe budgetten.
Een van die oplossingen die we hiervoor hebben bedacht, is het Remote Center ter uitbreiding van onze technische productiefaciliteiten. De bouw van het Remote Center is onderdeel van een groter geheel: United Anywhere. Een filosofie waarmee wij onder andere remote oplossingen voor onze faciliteiten aanbieden.
Flexibiliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie voor de klant staan daarbij voorop. Het Remote Center zal naar verwachting in maart worden opgeleverd. De producties Koffietijd en 5 Uur Live hebben dan de primeur en gaan er als eerste gebruik van maken.
Het was een eer om mijn werkweek te delen in deze blog voor BM. Iedereen ontzettend bedankt voor de leuke reacties, appjes en telefoontjes. Hoop jullie te zien bij de ‘Expert Sessions: Post Innovations and Solutions’ op 27 of 28 februari en anders ben ik natuurlijk altijd te bereiken bij United. De werkweek zit er bijna op. Proost op het weekend!

Maaike van Dijk
Accountmanager United