Maaike van Dijk
2019 - week 08

Innovaties op maat

“Met jou wil ik wel een beschuitje eten…” Mijn eerste baan waarin ik ga ontbijten met klanten. Om 08.00 sta ik bij de bakker in Aalsmeer om croissants te halen voor het ontbijt straks. Je neemt zoals altijd veel te veel mee. Want je wil natuurlijk niet dat iemand iets te kort komt.

De markt om ons heen is enorm in beweging, techniek ontwikkelt zich in razendsnel tempo en het kijkgedrag verandert. Als accountmanager wil je precies weten wat er bij je klant speelt. Waar zijn ze mee bezig? Lopen ze tegen problemen aan? Hoe kunnen we als United relevant blijven? Allemaal vragen die we graag beantwoord zien tijdens het innovatie-ontbijt. Uiteraard vertellen wij ook over de nieuwe ontwikkelingen in de markt, maar we vinden het zeer belangrijk dat deze wel aansluit bij de behoefte die leeft bij onze klant.

Het is verbazingwekkend hoeveel waardering er is vanuit de klant om samen met een aantal specialisten van United onder het genot van een croissantje en verse jus d’orange over ‘business’ te praten. En de dankbaarheid die ik ervaar op het moment dat je met schaal lekkere broodjes bij de klant naar binnen loopt.

Heeft een klant geen tijd voor een ontbijtje, dan organiseren we regelmatig sessies bij United. Gisteren heb ik een sneak preview gehad van de ‘Expert Sessions: Post Innovations and Solutions’ waarin we nieuwe mogelijkheden showen voor snelle en meer efficiënte postproductie workflows zoals remote editing, speech to text (AI) en ook de United Anywhere App.

Het leven wordt een stuk makkelijker door de inzet van de juiste techniek. Iedereen is van harte uitgenodigd om volgende week bij United langs te komen. Aanmelden voor deze sessies op 27 en 28 februari tussen 14:00 – 20:00 uur is nog steeds mogelijk via deze link.

Maaike van Dijk
Accountmanager United