Herman Dummer
Programmamanager Dutch Media Week
2022 - week 40

Recordpoging

Eindelijk is het zo ver, het moment waar we al het hele jaar naartoe werken: een week lang heerlijk onderdompelen in media tijdens de zevende editie van Dutch Media Week!

Al zijn we stiekem eigenlijk afgelopen zaterdag al begonnen, tijdens de start van onze recordpoging podcast maken. Na een gezellige avond met wat lekkere biertjes bedachten we het ludieke idee om een recordpoging podcasts te doen tijdens Dutch Media Week. En om aan de daarvoor gestelde onafgebroken tweehonderd uur te komen, zijn we zaterdagochtend vroeg al gestart met de allereerste podcast: een interview met burgemeester Gerhard van den Top.
Komende zondag sluit Vincent Bijlo de recordpoging dan hopelijk tweehonderd uur later succesvol af. Maar voor die tijd hebben we eerst nog vijf dagen Dutch Media Week te gaan, met vandaag de start van ons professionalsprogramma! We trappen gelijk al prachtig af met Innovation Day by RauwCC. Vandaag geven partners als NPO Innovatie, Meta en Planet X een kijkje in de toekomst met hun laatste innovatie.
Een dag vol keynotes, maar ook boeiende presentaties op het Media Expoplein. Ik ben ook heel benieuwd naar de afsluiting van het programma waarbij George Freriks Victor Knaap van Media.Monks zal onderwerpen aan een ongetwijfeld pittige Q&A. En ook daarna gaan we nog wel even door, met een gezellige netwerkborrel van Go Digital en de inmiddels vertrouwde Vakbroedersavond.

Herman Dummer
Programmamanager Dutch Media Week

De week van Herman Dummer

Programmamanager Dutch Media Week
2022 - week 40