Herman Dummer
Programmamanager Dutch Media Week
2022 - week 40

Dutch Media Week Award Dinner

De woensdag gonst altijd extra bij Dutch Media Week, want dan wordt Beeld & Geluid overgenomen door groten getale aanstormend mediatalent. Er worden matchmaking sessies georganiseerd tussen bedrijven en studenten, rondleidingen langs de vele bedrijven op het Media Park en er is natuurlijk de BMYoung Creative Cup waar mediatalenten (in spé) hun format mogen pitchen aan de grote tv- en streamingbazen van Nederland.

En vanavond is dan het moment waar ik eigenlijk al jaren naar uitkijk en heel trots op ben dat het nu eindelijk gaat gebeuren: de uitreiking van de allereerste Dutch Media Week Award. Tijdens Dutch Media Week staat al vanaf het begin de impact van media op ons dagelijks leven centraal. Deze editie willen we dat nog verder benadrukken door een mediamaker te lauweren die dit jaar uitblonk met de positieve impact die hij of zij heeft gecreëerd. 

Extra bijzonder is dat de uitreiking plaatsvindt tijdens het eveneens allereerste Dutch Media Week Dinner. In de exclusieve hightech ambiance van het, nog niet geopende, Mediamuseum kunnen we een avond lang genieten van goed gezelschap, lekker eten én weten we welke mediamaker deze prachtige award als eerste in ontvangst mag nemen. Ik durf nu al te voorspellen dat dit hét culinaire medianetwerkevent van het jaar wordt!

Herman Dummer
Programmamanager Dutch Media Week 

De week van Herman Dummer

Programmamanager Dutch Media Week
2022 - week 40