Herman Dummer
Programmamanager Dutch Media Week
2022 - week 40

Business Day

Vandaag extra vroeg uit de veren, want ik ga samen met kunstenaar Bruno van den Elshout dauwtrappen. Het thema van Dutch Media Week dit jaar is namelijk ON/OFF en het idee is dat, als je de ochtend met een heerlijk ongedwongen OFF-wandeling start, je meer ruimte creëert om daarna ON te gaan. Dat ga ik vandaag dus ervaren, samen met ongetwijfeld vele andere geïnteresseerden.  

Daarna staat Business Day op de planning, met lezingen, presentaties en talkshows over hoe je business uit media kunt halen. Ook ben ik er trots op dat we dit jaar de Podcast Summit naar onze mediakathedraal Beeld & Geluid hebben gehaald. Sowieso staan podcasts dit jaar natuurlijk al extra in de spotlights, dankzij onze recordpoging podcast maken.
Tijdens de Podcast Summit krijgen makers handige tips en tricks om hun podcast nóg succesvoller te maken. Daarnaast staat er vandaag een dubbele editie van het Cross Media Café gepland met hele mooie gasten, daar ga ik ook zeker een kijkje nemen. En als het lukt, stap ik vanavond nog even in de auto om ook een stukje Dutch Media Week bij Beeld & Geluid in Den Haag mee te pakken.
Daar staat vanavond een interessante talkshow over desinformatie via TikTok gepland. Zelf ben ik nog niet erg actief op dit medium, maar hoogste tijd om me hier wat verder in te gaan verdiepen.

Herman Dummer
Programmamanager Dutch Media Week 

De week van Herman Dummer

Programmamanager Dutch Media Week
2022 - week 40