Jalal Selmani
2017 - week 46

Presentatie

Gisteravond gaf ik een presentatie namens Vullen of Voeden in Barendrecht. Vullen of Voeden is de food movement van Wilfred en Lili Genee.

Er waren tientallen kantines aanwezig die zich hadden aangemeld voor deze inspirerende bijeenkomst. Mijn doel was om samen met mijn collega’s Debby en Lili kantines te empoweren, te activeren om voor een bewuste kantine te kiezen. Naast mijn presentatie had ik ook een andere taak. Als social media producer draag ik de eindverantwoordelijkheid voor de opname op locatie. Geluid, licht, de geïnterviewden, het sounddesign, alles moet in orde zijn.

Mijn presentatie was inhoudelijk en qua vorm goed. Althans, dat kreeg ik achteraf te horen van collega’s en een paar aanwezigen. Ik vind het altijd gek om mezelf te beoordelen. Voor mijn presentatie kreeg ik nog wat laatste tips van Wilfred Genee. “Wees persoonlijk, wees jezelf.”

Het was een prachtavond met als doel om Barendrecht een stukje gezonder te maken. En ik denk dat wij mooie stappen hebben gemaakt. De reacties waren positief. Nu is het tijd om de postproductionele fase in te gaan: de montage. Al het geschoten materiaal dient gerangschikt en gecategoriseerd te worden voor onze editor Tum, van RTL 7. Dat ga ik vandaag maar even doen. Dus ik heb nu geen tijd om jullie te vertellen wie mijn nieuwe, tweede werkgever wordt. Dit doe ik morgen wel. Joe!

Jalal Selmani
Programmamaker, creatieve duizendpoot en ondernemer