Jalal Selmani
2017 - week 46

FC Klap

Op vrijdag vind ik het belangrijk al mijn deadlines voor deze week af te ronden. Want voor ik het weet, zit ik ook in het weekend met allerlei werkzaamheden.

Vandaag heb ik gepland om mijn montage van afgelopen dinsdag in gang te zetten, toen ik een presentatie hield als een van de ambassadeurs van Vullen of Voeden in Barendrecht, waar diverse sportkantinehouders bijeenkwamen. Ik ga zo onze editor duidelijk briefen over welke beelden hij het best kan gebruiken. We gaan er weer wat moois van maken en met een beetje geluk zal dit filmpje ook op RTL 7 verschijnen, rondom Voetbal Inside.

Het was een drukke week, vol interessante activiteiten. Als gezondheidsfreak lees ik net in de Volkskrant dat er nog steeds ‘te weinig kinderen zijn in Nederland die te weinig groente en fruit binnenkrijgen’. Tja, ik blijf optimistisch. We hebben met onze food movement in elk geval nog een lange weg te gaan.

Verder ga ik me alvast een beetje voorbereiden op december. In deze bijzondere feestmaand vier ik een extra feestje, omdat ik dan start bij mijn tweede, nieuwe werkgever: FC Klap. Bij deze uitgeverij, onder andere ook van BM, zal ik in dienst treden als allround producer. Ik ga me bezighouden met de ontwikkeling van content in de breedste zin van het woord.

Maar het is meer dan dat. Het geven van presentaties tijdens mediagerelateerde events kan ook zomaar tot een van mijn taken behoren, net als het uitzetten van een sales strategie. Die variëteit aan activiteiten maakt het erg interessant. De persoonlijke sfeer, de warmte, de mogelijkheden tot zelfontplooiing en de flexibiliteit heeft mij doen besluiten om voor FC Klap te kiezen. Soms is het gewoon goed om je instinct te volgen. En dat heb ik gedaan. Want ook al heb ik economie gestudeerd, mij zie je echt niet voor De Nederlandse Bank werken. Mijn hart ligt in de mediawereld.

Jalal Selmani
Programmamaker, creatieve duizendpoot en ondernemer