Annelies Sitvast
2019 - week 12

Net5: tip(s) van de week

Op de laatste dag van de werkweek deel ik graag een aantal highlights van het komende voorjaar bij Net5. Noem het de tip(s) van de week! Het komende voorjaar staan er nog een hele hoop leuke dingen op de kalender. Hierbij mijn ones to watch:

Mars tegen Venus
Afgelopen woensdag is de nieuwe show Mars tegen Venus van start gegaan. Een show met heel veel lol en humor waarin teamcaptain Jan Versteegh het samen met een mannelijke BN’er opneemt tegen teamcaptain Leonie ter Braak en een vrouwelijke BN’er. Hoewel het een competitie is, draait het vooral om de lol, de interessante weetjes en de grappige verhalen. We vergroten clichés en vooroordelen uit, want ja, die zijn er anno 2019 nog genoeg, en kijken wie de andere sekse het beste kent. De perfecte show voor een avond waar gelachen mag worden.

April Première Maand
De April Première Maand is een gloednieuwe themamaand bij Net5. Een maand vol films met de grootste sterren en de beste premières. Met iedere maandag de grootste avonturenfilms als Passengers, Ghostbusters en The legend of Tarzan en iedere donderdag de leukste komedies met onder andere Baywatch en We’re the Millers. In april zenden we maar liefst negen premières uit. Een feest voor de filmliefhebber!

Hotel Rules
Na vier succesvolle seizoenen van House Rules NL komt Net5 in mei met de spin-off Hotel Rules gepresenteerd door Airen Mylene. In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen. De koppels kennen elkaar niet en hebben niet meer dan een paar ‘hotelregels’ van de eigenaren als leidraad voor de verbouwing. Ik durf wel te zeggen het grootste en leukste verbouwingsprogramma van Nederland!

NCIS weekend
Dit voorjaar zenden we op prime time alleen maar nieuwe afleveringen uit van onze meest populaire series. Zo ook sinds een paar weken in het weekend, waar we op vrijdag met een nieuw seizoen NCIS LA zijn gestart, elke vrijdagavond vanaf 20.30 twee afleveringen achter elkaar. Op de zaterdagavond staan gloednieuwe afleveringen van NCIS New Orleans en Dr. Bull op het programma. En de zondag is gereserveerd voor de grootse serie ter wereld, de onbetwiste nummer 1: NCIS. In combinatie met een nieuw seizoen van Hawaii Five-0, een onweerstaanbare avond. De crime fan kan dus het hele weekend misdadig goed genieten bij Net5.

Een avond, week of themamaand bouwen die programmatisch, qua promotie en gevoel klopt, daar word ik blij van. Onze kijker de optimale avond bezorgen, daar doen we het voor. Daar blijven we dan ook met passie en liefde aan werken en bouwen. Volle kracht vooruit! Een mooi weekend!

Annelies Sitvast
Zendermanager Net5