Anita Boerkamp
Relatiemanager Digital Media/ICT bij gemeente Hilversum en ROM Utrecht Region
2023 - week 04

Meet & Greet op het Media Park

Zeven jaar Mediastad, zeven jaar ontmoetingen en soms hele bijzondere. Bijvoorbeeld het werkbezoek van Lodewijk Asscher op uitnodiging van Pieter Broertjes aan de medewerkers en de directie van NEP.

De opening op het Media Park van het internationale hoofdkantoor van Make-a-Wish door de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra, de burgemeester en afgevaardigden uit 39 landen. Een netwerklunch op het Raadhuis met de burgemeester, de Japanse ambassadeur en zijn vrouw en de Japanse bedrijven uit Hilversum. Of de ontvangst van de Commissaris van de Koning en regionale bestuursleden door Victor Knaap bij de nieuwe locatie van Media.Monks in Hilversum. Media.Monks al jaren in Hilversum (inmiddels telt dit bedrijf 9000 monks!).

Wat ik ook leuk vond was het interview van Twan Huys met Evan Spiegel, CEO van Snapchat voor College Tour – heel bijzonder hoe hij zijn kinderen opvoedt zonder digitale media – en even een uitstapje naar het Arenapark voor het uitzwaaien van de Oranjevrouwen naar de EK. Of de rondleiding bij de NPO door Frederieke Leeflang met de nieuwe burgemeester Gerhard van den Top, die fan blijkt te zijn van Radio 2-dj Jurgen van den Berg en daar niet meer weg is te slaan, haha.

Ook met de collega’s van Beeld & Geluid, Media Perspectives, EMG, RedBee, Unbranded, de Radiofabriek, RTL en Talpa en vele andere bedrijven heb ik veel bijzondere momenten beleefd. Niets was te veel als ik weer eens vroeg om rondleiding voor een bestuurlijke of buitenlandse delegatie of bedrijven die zich mogelijk wilden vestigen in Hilversum. Recentelijk hebben we met ruim honderd man van de buitenlandkantoren van het ministerie van EZ rondleidingen gehad bij Beeld & Geluid, NEP en EMG, gevolgd door een stamppotmaaltijd bij EMG, helemaal top.

Anita Boerkamp
Relatiemanager Digital Media/ICT bij gemeente Hilversum en ROM Utrecht Region 

De week van Anita Boerkamp

Relatiemanager Digital Media/ICT bij gemeente Hilversum en ROM Utrecht Region
2023 - week 04