Leon de Ruyter
Adjunct-hoofdredacteur RTL Boulevard
2022 - week 20

Meer dan tv

De afgelopen drie dagen heb ik het uitgebreid over RTL Boulevard, het tv-programma, gehad. Maar anno 2022 is de titel zoveel meer dan dat. Een fantastisch online team is elke dag het klokje rond aan het werken om nog veel meer content aan te bieden. 

Dat doen we uiteraard op onze site, op onze social kanalen en via de app en dat zijn niet alleen maar wat nieuwtjes op het entertainmentvlak. We brengen ons nieuws online in video’s, eigen online formats (kijk zeker ’s naar Flute of Flop of Paul Voor je Neus, columns, onze eigen podcast, waarvan vorige week de eerste aflevering te beluisteren is) en uiteraard veel meer nieuws op gebied van crime, royalty, lifestyle en entertainment. 

Het online team doet dat niet geheel onverdienstelijk. Sterker nog: de cijfers liegen er niet om. Elke dag hebben we minimaal 1 miljoen bezoekers op onze site. Per maand zijn er gemiddeld 45 miljoen pageviews. De podcast is doorgestegen naar de top 15 op Spotify. En we zitten inmiddels op bijna 500.000 volgers op Instagram. Zomaar even wat facts en figures.  

Los van dit succesverhaal is het ook fijn om te merken dat kijkers ons op andere platforms weten te vinden. Dat zijn namelijk de ideale plekken om nog veel meer verhalen kwijt te kunnen dan de veertig minuten die we per dag op televisie laten zien. Kortom: Boulevard is allang niet meer alleen het tv-programma, en we doen er alles aan om ook op andere platforms meer dan zichtbaar te zijn. Neem vooral ’s een kijkje als je tijd hebt. Tot morgen! 

Leon de Ruyter
Adjunct-hoofdredacteur RTL Boulevard 

De week van Leon de Ruyter

Adjunct-hoofdredacteur RTL Boulevard
2022 - week 20