Dennis de Bruin
Communicatieadviseur Beeld & Geluid
2023 - week 06

Koffietijd op bezoek

In deze bijzondere week is vandaag de dag waar ik misschien stiekem wel het meest naar heb uitgekeken. Koffietijd komt op bezoek! Aanstaande maandag is onze directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer te gast in het programma, maar vandaag al komt presentatrice Loretta Schrijver langs voor een rondleiding door het fonkelnieuwe Mediamuseum. 

Niet dat ik nou een vaste Koffietijd-kijker ben, maar het programma heeft al jaren een speciaal plekje in m’n hart. Dat komt omdat een van m’n allerliefste en trouwste vrienden al bijna tien jaar bij Koffietijd werkt, entertainmentverslaggeefster Eline de Ruig. Vanaf jaar 1 zaten we bij elkaar in de klas bij de opleiding Journalistiek op hogeschool Windesheim in Zwolle en we konden altijd op elkaar rekenen voor een goede samenwerking of een goed gesprek.
Het was de basis voor een vriendschap voor het leven. Sinds een paar jaar is Eline een van de vaste gezichten als deskundige in Koffietijd. Ze heeft zich waanzinnig ontwikkeld en ik ben als een van haar grootste fans dan ook bijzonder trots op haar.

Vandaag begeleid ik de crew van Koffietijd (helaas wel zonder Eline) en bereiden we ons voor op de dag van morgen: dan openen we ons museum voor het eerst voor bezoekers. Na de persmiddag en de officiële opening van afgelopen woensdag is dat het derde grote persmoment deze week. We verwachten véél bezoekers, sterker nog: op een aantal tijdsloten zijn we al uitverkocht. Maar er zijn nog kaartjes, ook voor morgen. Ik zou zeggen: bestel je kaartje of kom lekker langs en koop een ticket aan de deur. Het Mediamuseum is een spektakel dat je niet wilt missen!

Dennis de Bruin
Communicatieadviseur Beeld & Geluid 

De week van Dennis de Bruin

Communicatieadviseur Beeld & Geluid
2023 - week 06