Dennis de Bruin
Communicatieadviseur Beeld & Geluid
2023 - week 06

De laatste puntjes op de i

Goedemorgen! Sinds ik in oktober vorig jaar begon bij Beeld & Geluid als Communicatieadviseur werken we toe naar deze week en een aantal specifieke momenten deze week. Want voor wie het nog niet wist: aanstaande zaterdag is het moment daar, dan heropenen we het museum in ons prachtige, kleurrijke pand.

Na ruim twee jaar gesloten te zijn geweest is het publiek vanaf zaterdag weer meer dan welkom om het Mediamuseum van Beeld & Geluid te bezoeken. Er is niets meer over van het museum zoals je dat misschien kende uit het verleden. Tussen 2006 en 2020 kwamen meer dan drie miljoen Nederlanders langs voor een bezoek aan ‘The Experience’, zoals we het museum toen noemden. Een complete renovatie was nodig gezien de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van media.
Toen we in 2006 open gingen, bestond YouTube net een paar maanden en de smartphone kenden we nog niet… In de jaren die volgden na onze opening konden we wel hier en daar vernieuwen en speelden we met tentoonstellingen in op ontwikkelingen. Maar een complete renovatie was onvermijdelijk.

Mijn collega’s hebben jaren toegewerkt naar dit moment, zelf ben ik dus pas een paar maanden aan boord bij dit bijzonder leuke bedrijf. Ik neem jullie deze week mee in het aftellen naar de opening en wat daar bij komt kijken. Met morgen voor mij een belangrijke dag: de officiële persmiddag. We krijgen een heleboel journalisten over de vloer die voor het eerst een kijkje kunnen nemen in het museum. Zeer benieuwd naar de reacties. Tot morgen!

Dennis de Bruin
Communicatieadviseur Beeld & Geluid 

De week van Dennis de Bruin

Communicatieadviseur Beeld & Geluid
2023 - week 06