Kevin Soares
EVP International Formats idtv
2022 - week 10

Het koffieapparaat

Vandaag kom ik een aantal collega’s tegen bij het koffieapparaat. Zo spreek ik het team van Wie is de Mol? over de fantastische finale van het afgelopen weekend. En praten we na over de special van de Waarde van de Aarde over Russisch gas.

Met een aantal van hen heb ik vorig jaar nog Snackmasters, Niet Normaal Vies, Make-up Cup en vtwonen gemaakt. Het zijn allemaal gepassioneerde en talentvolle programmamakers.   Om de huidige groei van idtv voor te blijven, is het belangrijk om deze nieuwe en ervaren talenten te behouden. We willen deze mensen de kans geven om zich verder te ontwikkelen bij idtv. Niet alleen maar bezig zijn met het project van nu, maar ook nadenken over wat je hierna wil. Wat past goed bij je? En waar wil je naartoe werken?

Ontwikkelen 
Zelf heb ik in het verleden ook een aantal mooie kansen gekregen. Hierdoor heb ik mijzelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd wat wel en niet bij mij past. Ook heb ik geleerd om soms bewust ‘nee’ te zeggen en aan te geven wat ik belangrijk vind binnen een bedrijf. Het heeft mij geholpen om te komen waar ik nu ben.

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren dan ook andere mensen de kans gegeven om te groeien. Het maakt mij trots om te zien hoe sommigen zich ontwikkelen binnen idtv. Ik zal het samenwerken met deze talenten op ‘mijn’ titels zeker missen, al mag ik een aantal van hen gelukkig blijven coachen. En de anderen zal ik nog steeds blijven zien en spreken bij het koffieapparaat.

Kevin Soares
EVP International Formats bij idtv

De week van Kevin Soares

EVP International Formats idtv
2022 - week 10