Kevin Soares
EVP International Formats idtv
2022 - week 10

Flexibel werken

Door de coronapandemie weten we inmiddels hoeveel baat we hebben bij Zoom-/Teams-/Google Hangout-meetings, etc. Alhoewel ik het fijn vind dat we weer op kantoor kunnen afspreken, is online vergaderen in mijn nieuwe rol nog steeds heel erg functioneel! Mijn dag is net begonnen en ik heb al gesproken met Australië en Portugal.

Het onderhouden van contact met verschillende producenten over de wereld is hierdoor een stuk makkelijker. Ook is het reizen net iets effectiever. Ga je toch op reis? Dan werk je daarna gewoon een paar dagen vanuit huis om weer te acclimatiseren. Thuiswerken en flexibel werken wordt meer geaccepteerd dan voor de pandemie. Dat vind ik een positieve ontwikkeling.

Alleen op pad
Maar ik geniet ook van het reizen. En dan vooral het alleen reizen. Ik ben toch altijd een beetje aan het produceren als ik met anderen op reis ga. Niemand controleert meer hoe laat we ergens moeten zijn, vanaf welke gate we vertrekken, hoe we van het vliegveld naar het hotel komen. ‘Kevin regelt het altijd wel’. En eerlijk is eerlijk, ik ben er vaak al mee bezig voordat iemand anders er een vraag over stelt.

Vanavond vlieg ik naar Cork, Ierland. Dit keer niet alleen, maar met zijn tweeën. Mijn schoonzus is bevallen van haar tweede dochter en haar moeten we natuurlijk in het echt bewonderen. Daar kan geen Face-Time/Zoom of Skypegesprek tegenop!

Kevin Soares
EVP International Formats bij idtv

De week van Kevin Soares

EVP International Formats idtv
2022 - week 10