Michiel Koudstaal
Eigenaar/stem Voxcast
2022 - week 37

Exclusief

In mijn vorige column had ik het al over de tsunami aan sites en mails, waarin mensen claimen een professionele voice-over te zijn. Je zult maar een opdrachtgever zijn die dan een keuze moet maken.

Is het wel echt zo? Kun je erop rekenen dat de geluidskwaliteit en intonatie aansluiten bij jouw productie? Wat is een redelijke prijs? Een bijna onmogelijke opgave om dan de juiste beslissing te nemen.
Om die reden ben ik deze maand begonnen met een site met de meest exclusieve voice-overs. Hierbij geef ik de garantie dat het gaat om de beste mensen uit het vak. Zelf waak en adviseer ik over alle aspecten. Voor elke productie is de juiste stem te vinden en je hoeft dus niet meer door die hele brij op internet heen. 

Tevens zorg ik ervoor dat de stemmen hun honorarium op tijd ontvangen zodat er blije mensen achter de microfoon zitten. De meesten hebben ook hun eigen studio, al zijn ze bijna altijd bereid om bij je langs te komen. Zo streven we naar stem- en klanttevredenheid. Ook kan altijd worden uitgeweken naar mijn studio en coach ik de stemmen waar ik kan. Kortom, we komen er altijd samen uit. Kijk maar eens op voxcast.nl

Michiel Koudstaal
Eigenaar/stem Voxcast 

Foto: Jet Helsloot 

De week van Michiel Koudstaal

Eigenaar/stem Voxcast
2022 - week 37