David Huijzer
Uitgever/hoofdredacteur inct & docent Communicatie & Media Inholland
2021 - week 11

Even voorstellen…

Ik heb de eer deze week de populaire rubriek ‘De Week Van…’ te mogen vullen. Voordat ik u de rest van de week ga lastigvallen, is het wellicht goed mijzelf vandaag even kort aan u voor te stellen.

Ik ben de man achter inct, het online platform met vakkennis en -informatie voor uitgevers, en daarnaast ben ik docent op de opleiding Communicatie bij Hogeschool Inholland. Rode draad: media. Ik ga dan ook proberen u deze week mijn mediadagboek te laten lezen: wat zie en hoor ik op media, wat speelt er bij inct en welke ervaringen doe ik op als docent? Een prettig ratjetoe mag ik hopen. Ik zal proberen corona en verkiezingen geen hoofdrol te laten spelen, maar of dat gaat lukken, weet ik nu nog niet.

Op de foto die men vroeg bij te leveren, sta ik op een plaats die voor mij heel bijzonder is. Ik zal er geen prijsvraag van maken, het bordje Nellcote verwijst naar de villa in Villefranche-sur-Mer waar Keith Richards korte tijd verbleef en waar The Rolling Stones in sessies doordrenkt van drank, drugs en seks hun beste album opnamen: Exile on Main Street.
Ik ben opgegroeid met de Stones en volgens mij hebben zij tussen 1968 en 1972 vier albums opgenomen die de rockmuziek voor altijd hebben veranderd. Drijvende kracht was Keith en als er een god bestaat, dan heet hij volgens mij Keith Richards. Enfin, dat heeft allemaal verder niet veel met media te maken, maar dan heeft u vast een klein inkijkje in de man achter ‘De Week Van…’
Ik zie u graag morgen weer terug, bij de belevenissen van vandaag.

David Huijzer
Uitgever/hoofdredacteur inct & docent Communicatie & Media Inholland

De week van David Huijzer

Uitgever/hoofdredacteur inct & docent Communicatie & Media Inholland
2021 - week 11