Laura de Leeuw
Office Manager & AV Planner Broadcast Rental
2020 - week 07

Botervloot

Ik ben thuis tosti’s aan het maken voor mijn twee dochters en hun vriendjes. De woensdag is mijn vrije dag. De lunch bestaat dan uit gemiddeld twee tot vier kinderen, gegiebel over melksnorren, hilariteit over boeren en hagelslag all over the place. Gek genoeg verschilt het niet eens zo erg met de lunches bij Broadcast Rental.

Daar lunchen we elke dag met zijn allen aan de grote kantinetafel. De boodschappen worden gedaan uit de lunchpot waar iedereen 2 euro per dag inlegt, dus de tafel is gedekt met brood, beleg, sap en zuivel, net zoals thuis. Een ontspannen sfeertje en veel grappen.

Geert Paul Slee, oprichter en directeur van Broadcast Rental, zit als een soort Pater Familias aan tafel. En dat mag ook, want in tien jaar heeft hij eigenhandig deze broadcastfamilie gesticht. Ik waardeer Geert Paul enorm en vind hem erg goed voor zijn personeel. Er is echter één ding waar Geert Paul en ik het compleet over oneens zijn. Dit betreft de botervloot.

Ik vind namelijk het ‘terugsmeren van je kruimelige botermes in de vloot’ ronduit smerig, Geert Paul vindt het z’n goed recht. Na jaren onderzoek op schimmige internetfora en de algehele opinie van de rest van het personeel, lijkt het evident dat het NIET terugsmeren overduidelijk tot goede etiquette behoort. Toch is Broadcast Rental’s eindbaas niet overtuigd. Er gaat dan ook geen week voorbij dat hij niet provocerend met dat vieze mes boven de boterkuip zwaait.

Het zou BM sieren als ze een poll in het leven roepen, zodat we kunnen zien wat de rest van de botersmerende broadcastpopulatie vindt. Dan is dit voor eens en altijd duidelijk en botert het weer wat beter tussen ons tijdens de lunch.

Laura de Leeuw
Office Manager & AV Planner Broadcast Rental

De week van Laura de Leeuw

Office Manager & AV Planner Broadcast Rental
2020 - week 07