Donovan Pereira
Productieleider Love Island Nederland/België
2022 - week 27

Berichtje… We gaan beginnen!

Vandaag zijn we officieel van start gegaan met de opnames van het nieuwe seizoen van Love Island. Afgelopen week is er keihard gewerkt om de villa gereed te maken en is er een crew van zo’n 85 man ingevlogen. We hebben 12 Islanders op verschillende vluchten naar Las Palmas laten vliegen en in verschillende hotels laten overnachten. Maar nu is het toch echt tijd om The Summer of Love te laten beginnen.

Vanmorgen vroeg zijn 12 verschillende begeleiders in 12 verschillende auto’s op 12 verschillende momenten naar de 12 verschillende hotels gereden om al onze Islanders op te halen. Eén voor één mogen de Islanders de villa betreden en zullen ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Een mega spannende dag natuurlijk, want hier kan en mag niets misgaan.

Wij moeten er altijd voor zorgen dat de Islanders elkaar niet zien en dat vergt een extreem goede communicatie onderling. Een producer houdt het schema nauw in de gaten, terwijl de ander met alle begeleiders in contact staat. Zij mogen – alleen met toestemming van de betreffende producer – zich van het ene punt, naar het andere punt verplaatsen. Eenmaal bij de villa aangekomen, staat daar de opnameleider die de Islanders voorspreekt en in overleg met regie de Islanders naar binnen laat. Ook Holly en Viktor zijn goed voorgesproken, komen stralend uit de visagie en staan klaar om dit liefdesavontuur in goede banen te leiden.

Nu kan het écht beginnen, het moment waar we maanden naartoe gewerkt hebben. De Islanders gaan elkaar voor het eerst ontmoeten, zal er liefde ontstaan? De eerste koppeling vindt plaats en de echte reality gaat van start. Vanaf nu is het aankijken hoe alles verloopt en daarop anticiperen. Wij zijn, net als jullie, ontzettend benieuwd wat dit seizoen gaat brengen… Laat de Zomer Vol Liefde beginnen bij Videoland!

Love Island Nederland/België is in opdracht van Videoland & Streamz gemaakt en is vanaf volgende week dagelijks te zien bij Videoland.

Donovan Pereira
Productieleider Love Island Nederland/België

Donovan Pereira

De week van Donovan Pereira

Productieleider Love Island Nederland/België
2022 - week 27