Talpa mediapartner Nederlandse Formule 1 Grand Prix
dinsdag 14 mei 2019

Talpa mediapartner Nederlandse Formule 1 Grand Prix

Talpa is de exclusieve mediapartner van de Formule 1 Grand Prix, die volgend jaar in Zandvoort gaat plaatsvinden. De uitzendrechten liggen bij Ziggo.

Na 35 jaar keert de Formule 1 volgend jaar terug naar Nederland. In elk geval in 2020, 2021 en 2022 vindt het evenement in Zandvoort plaats. De Grand Prix wordt georganiseerd in een festivalachtige setting, met activiteiten voor het hele gezin. Verschillende Nederlandse topartiesten ondersteunen het evenement met diverse optredens. Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, zoals het evenement officieel heet, laat daarmee aan de wereld zien waar Nederland voor staat ten aanzien van innovatie, ondernemerschap en oranjegekte.

Talpa meldt hierover het volgende aan BM: “Als exclusieve mediapartner gaan wij ervoor zorgen dat Nederland dankzij de Talpa Network merken en kanalen oranje kleurt en gaat meegenieten van het Formule 1 festijn in Zandvoort. Komende maandag zijn de allereerste kaarten voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix al bij Radio 538 en Radio Veronica te winnen en we gaan nog veel meer doen, er liggen hele mooie plannen waarover we binnenkort meer vertellen.”

Bron: BM

Bericht delen