dinsdag 16 januari 2018

Rob Kamphues verlaat KRO-NCRV

Na bijna tien jaar stopt de samenwerking tussen Rob Kamphues en KRO-NCRV. Reden voor de beëindiging van de samenwerking is dat KRO-NCRV en Kamphues een andere visie hebben op de inhoud van de huidige programma’s van de presentator en de ontwikkeling van eventuele nieuwe programma’s.

Mediadirecteur Taco Rijssemus: “We zijn Kamphues dank verschuldigd voor de toegewijde manier waarop hij zich heeft ingezet voor de KRO en zijn bijdrage aan het succes van het programma De Reünie. Na een intensieve samenwerking van bijna tien jaar hebben we besloten om afscheid van elkaar te nemen.”

Rob Kamphues: “Ik heb tien geweldige jaren bij de KRO gehad waar we met een groot en toegewijd team programma’s hebben kunnen maken. De beëindiging van de samenwerking doet pijn omdat er altijd met zoveel inzet en passie is gewerkt. Ik ga me bezinnen op mijn verdere toekomst. Dat zal wat mij betreft in ieder geval in tv zijn, want het beroep van televisiemaker blijft een fantastisch vak.”

In 2004 maakte Kamphues de overstap van BNN naar de KRO. Sindsdien is hij betrokken bij de presentatie en ontwikkeling van verschillende programma’s zoals de televisieprogramma’s De Reünie, PK, Nederland Te Koop en Rapport voor mijn Ouders. Behalve programmamaker is hij ook cabaretier en televisieproducent.

Bron: KRO-NCRV

Bericht delen