Woensdag 17 januari 2018

Documentaireserie Vermogens in Nederland bij RTL Z

Een nieuwe documentaire-reeks van RTL Z geeft een inkijk in de levens van negen vermogende Nederlanders van verschillende generaties. Vanaf 30 oktober laat de driedelige serie Vermogens in Nederland zien hoe deze miljonairs omgaan met rijkdom, succesvol ondernemen en investeringen.

De driedelige serie Vermogens in Nederland past goed in het rijtje van documentaires die RTL Z aanbiedt, maar heeft een onderscheidend karakter doordat het dit keer landgenoten zijn die gevolgd worden. Landgenoten die zich niet vaak uitlaten over rijkdom en succes, maar dit keer openhartig spreken.

Wat doet het met mensen om zo rijk te zijn? De serie volgt bekende en minder bekende vermogenden. Zoals Demy de Zeeuw, oud-voetballer en nu eigenaar van lifestylemerk BALR. Wat doet geld met hem en waarom investeert hij liever in vastgoed? Zakenvrouw van het Jaar Elske Doets vertelt over de bedrijfsovername van het familiebedrijf Jan Doets Reizen.

Vermogens in Nederland is mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO MeesPierson. Uitzending: maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november om 22.30 uur bij RTL Z.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen