Nieuw seizoen De Geknipte Gast bij BNNVARA
maandag 28 augustus 2023

Nieuw seizoen De Geknipte Gast bij BNNVARA

Vanaf 8 september keert Özcan Akyol, ook bekend als Eus, terug in zijn barbershop om weer nieuwe gasten te ontvangen. In dit achtste seizoen van De Geknipte Gast komen onder anderen Angela Schijf, Angela Groothuizen, Carry Tefsen, Ernst Daniël Smid, Wieteke van Dort, Kees van der Spek en Yootha Wong-Loi-Sing langs.

Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over de carrière en het privéleven van de gast. De Geknipte Gast is vanaf vrijdag 8 september wekelijks om 21.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2.

Özcan Akyol: “Het is een waanzinnige eer dat we opnieuw op vrijdagavond allerlei gasten met boeiende verhalen mogen ontvangen in onze barbierswinkel. In dit nieuwe seizoen word ik als vanouds geïnspireerd en raak ik ontroerd, weten de gasten me aan het lachen te krijgen en leer ik veel over verschillende zaken die me onbekend waren. Ik hoop dat dit allemaal straks ook voor onze kijkers zal gelden.”

Aflevering 1: Angela Schijf
Voor de allereerste keer praat actrice Angela Schijf over de eetstoornis die tien jaar lang haar leven beheerste. Als 15-jarige stond Angela al op de planken en speelde ze in films en musicals. Het succes had echter een keerzijde. In de kappersstoel vertelt ze eerlijk over deze periode en waarom ze het belangrijk vindt het taboe hierover te doorbreken.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Nozem Films

Bericht delen