Nicol Kremers niet meer te zien in Massa is Kassa
donderdag 6 juli 2023

Nicol Kremers niet meer te zien in Massa is Kassa

Nicol Kremers, de ex van vakantieparkhouder en realityster Peter Gillis, zal niet meer te zien zijn in het resterende deel van het tiende seizoen van het SBS6-programma Massa is Kassa.

Dat bevestigt de advocaat van Kremers na berichtgeving van het AD. Kremers had Talpa en producent Concept Street vorige week gesommeerd om alle beelden van haar in het bijzijn van haar ex te verwijderen. Als hier niet aan zou worden voldaan, zou Kremers een stap naar de rechter overwegen.

In goed overleg zijn nu afspraken gemaakt, waarbij ook afleveringen van het tiende seizoen die al op tv zijn uitgezonden zijn aangepast. ‘Nicol zal dit lopende seizoen van Massa is Kassa niet meer te zien zijn’, luidt de verklaring van Kremers’ advocaten Sébas Diekstra en Allon Kijl. ‘Afleveringen uit voorgaande seizoenen van Massa is Kassa, met Nicol, blijven zichtbaar op de platformen van Talpa Network.’

In de sommatie van vorige week stond dat Kremers dankzij de beelden van Massa is Kassa ‘voortdurend en stelselmatig wordt herinnerd aan de gewelddadige gebeurtenissen uit het verleden’. Kremers zou tijdens haar relatie met Gillis door hem zijn mishandeld. Die zaak komt eind augustus voor de rechter.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen