M&B Film maakt nieuw seizoen All Stars & Zonen
vrijdag 4 augustus 2023

M&B Film maakt nieuw seizoen All Stars & Zonen

Goed nieuws voor de fans van de serie All Stars & Zonen: de welbekende voetballende vrienden en hun (schoon)zonen en dochters komen terug.

In de nieuwe reeks worstelen de spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop uitdagingen van de moderne tijden, zoals worden ‘gecanceld’, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Veranderen de tijden ook op het voetbalveld, in de kantines en kleedkamers van de amateurclubs? En hoe gaan Swift Boys hiermee om?

Tegelijkertijd krijgen hun vaders en moeders te maken met uitdagingen die van alle tijden zijn, zoals ouderschap, overgang en overspel. Het tweede seizoen van All Stars & Zonen is wederom geregisseerd door Jean van de Velde en M&B Film is de producent.

De serie start op donderdag 31 augustus om 20.30 uur met de eerste twee afleveringen op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf die dag ook al volledig te bekijken op NPO Plus. Vanaf donderdag 14 september is er wekelijks een aflevering te zien om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3 en NPO Start.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Mark de Blok/BNNVARA

Bericht delen