Linda de Mol twijfelt of ze in de media werkzaam wil blijven
dinsdag 20 december 2022

Linda de Mol twijfelt of ze in de media werkzaam wil blijven

Linda de Mol weet nog niet zeker of ze in de media wil blijven werken. De presentatrice heeft het er moeilijk mee dat er op haar werd ‘ingehakt’ na onthullingen over grensoverschrijdend gedrag van haar ex Jeroen Rietbergen bij The Voice.

‘Mijn liefde voor de wereld waarin ik werk, de media, heeft ook een klap gekregen, waardoor ik niet meer weet of ik er deel van uit wil blijven maken’, schrijft De Mol in de editorial van haar tijdschrift. In de nieuwe LINDA. stelt ze dat het jaar 2022 ‘kutter dan kut’ was.

Haar relatiebreuk met Rietbergen was de belangrijkste reden, want nog niet eerder had ze zulk liefdesverdriet meegemaakt. Haar verminderde liefde voor het mediavak komt voor De Mol op de tweede plaats. Anno 2022 wordt er onverminderd op je ingehakt, stelt ze. ‘En maakt het ook niet eens uit of jij zélf fouten hebt gemaakt of dat je partner dat deed.’

Toch was 2022 niet alleen maar een vervelend jaar, zegt De Mol. Ze heeft naar eigen zeggen ook veel geleerd. Zo ondervond ze wie haar echte vrienden zijn, dat ze liever is voor anderen wanneer ze minder werkt en minder stress heeft, en dat roem en succes ‘lege hulzen zijn’.

De Mol gaat niet meer klagen over media, heeft ze besloten. Maar ze gaat er ook geen uitleg aan geven. Dat is ze niemand verschuldigd, vindt de presentatrice. ‘Tegen de tijd dat ik er echt helemaal uit ben, zijn jullie hier de eersten die het horen’.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Marc de Groot/LINDA.

Bericht delen