Jenny Puzelik Managing Director van Vincent TV
donderdag 24 maart 2022

Jenny Puzelik Managing Director van Vincent TV

Jenny Puzelik is aangesteld als Managing Director van Vincent TV met ingang van 1 mei. In die rol is zij operationeel verantwoordelijk voor de bedrijven van Vincent TV in Nederland, België en UK. Samen met founders Vincent ter Voert en Vera Driessen vormt zij de directie.

In 2006 was Puzelik co-founder van tv-productiebedrijf MasMedia. Tot 2020 ontwikkelde en produceerde zij content voor RTL, Talpa Network, NPO, Viacom en Disney Channel.

Vincent ter Voert: “Met een ervaren producent als Jenny aan boord kan ik me binnen Vincent TV nog meer richten op het ontwikkelen van unieke video-verhalen in Nederland en daarbuiten. Daarnaast komt Jenny’s ervaring als drama commissioner en producent van pas bij verder uitbouwen van ons fictie label Ginger Fiction.”

Vera Driessen: “Jenny’s ervaring op operationeel gebied stelt ons in staat om nog meer te focussen op creativiteit en talent. Dat is waarin wij ons de komende jaren nog sterker willen onderscheiden.”

Jenny Puzelik: “Het tv-vak zit in mijn bloed, vandaar dat ik mijn passie weer wil najagen: het aansturen van een creatief tv-productiebedrijf. Ik verheug me erop samen met Vera en Vincent alle ambities van Vincent TV in Nederland en daarbuiten te realiseren.”

Vincent TV werd in 2014 opgericht en heeft vestigingen in Nederland, België en Verenigd Koninkrijk. In 2018 en 2019 won Vincent TV de Gouden Televizierring met Five Days Inside en Chateau Meiland. Vincent TV produceert daarnaast ondermeer Dragons’ Den, Kleine Jongen, Chateau Planckaert, Eenmaal Andermaal, Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, Dragrace Holland, Vriendenloterij Miljonairs, Steenrijk Straatarm, Donnie op de Monnie, Paleis voor een Prikkie, You’ll Never Walk Alone, A Star is Born, Verboden Liefde en Bij ons op het Kamp. Recent is het fictie label Ginger Fiction gestart met De Schuldige en de prijswinnende korte film Voor Aap.

Bron: Vincent TV/BM

Bericht delen