Dierenvriend Jan Versteegh presenteert Geef om Dieren
vrijdag 25 maart 2022

Dierenvriend Jan Versteegh presenteert Geef om Dieren

Geef om dieren is een eenmalige live show in samenwerking met de Dierenbescherming waarin bekende artiesten zoals René Froger, Niels Geusebroek en Elske DeWall een ode brengen aan speciale dieren met een aangrijpend verhaal. Dierenvriend Jan Versteegh zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

Geef om Dieren is een muzikale liveshow waarin dieren centraal staan die hulp nodig hebben. Zoals labrador Balou, die als 109 dagen zijn baasje kwijt is omdat op zijn chip een oud adres staat. En kitten Percy, die moederziel alleen en ondervoed is gevonden in een achtertuin. We volgen deze dieren van dichtbij.

Presentator Jan Versteegh praat aan tafel met dierverzorgers en vrijwilligers van de dierenambulance. Zij vertellen over het dierenleed dat zij iedere dag zien maar ook over alles wat de Dierenbescherming doet om juist dit leed te voorkomen. Allemaal hebben zij dezelfde droom: een diervriendelijke samenleving.

Dierenliefhebbers René Froger, Elske DeWall en Niels Geusebroek brengen een muzikale ode aan de dieren die dierenleed aan den lijve hebben ondervonden. Geef om Dieren is zaterdag 26 maart om 16.00 uur te zien bij SBS6. Het is een productie van I Care Productions.

Bron: BM

Bericht delen