Debbie Leisink naar I Care Producties
maandag 7 februari 2022

Debbie Leisink naar I Care Producties

Debbie Leisink start per 1 maart als Gedelegeerd Producent bij I Care Producties (ICP). Zij zal leiding geven aan de afdeling video van ICP. Debbie is haar carrière ooit begonnen bij ICP en heeft daarna voor tal van Nederlandse producenten en omroepen gewerkt.

De afgelopen vijf jaar was ze commissions manager bij Insight TV. Daar was zij financieel en juridisch verantwoordelijk voor de aankoop van content bij producenten over de gehele wereld, waaronder Epic Exploring, Ultimate Goal en Travel with a Goat, dat internationaal veel aandacht trok.

Debbie kijkt uit naar dit nieuwe avontuur: “Ik vind het enorm leuk om weer terug te gaan naar een producent en daar met een geweldig team weer te creëren en echt te gaan maken. Ik zal mijn ervaringen van de afgelopen jaren inzetten om bestaande en nieuwe producties op te zetten maar ook om een slag te maken voor ICP op de betrekkelijk nieuwe streamers-markt.”

Edwin Mast, producent bij ICP is blij: “Bij ICP creëren we producties die impact maken. Wij willen de komende jaren verder bouwen als producent van kwalitatieve content. Met de kennis van Debbie op het gebied van streamers, nieuwe technieken en originele content maken we daarin een mooie stap vooruit. Debbie heeft wat mij betreft het echte I Care DNA. Dit betekent met veel plezier werken, goed voor elkaar zorgen en kwaliteit leveren.”

ICP maakt succesvolle videoproducties zoals Het Echte Leven in de Dierentuin voor de NTR op NPO 1, Sta op tegen kanker voor AVROTROS op NPO 1, Bevallen met Bobbi voor Discovery+ en For One Night Only voor Net5. Verder produceert ICP ook online content waaronder livestreams en veel evenementen.

Bron: I Care Producties/BM

Bericht delen