Dinsdag 16 januari 2018

De Leeuw en Van der Boom verliezen kijkers

De nieuwe shows van Paul de Leeuw en Jeroen van der Boom hebben zaterdagavond allebei kijkers verloren ten opzichte van vorige week. Het programma Paul! van de VARA startte vorige week met 980.000 kijkers, zaterdag stemden nog 862.000 kijkers af op De Leeuw. Ook Wedden Dat Ik het Kan trok minder kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Jeroen van der Boom startte zijn weddenschap-show vorige week met 789.000 kijkers. Zaterdag keken nog 724.000 mensen naar Wedden Dat Ik het Kan. Ondanks het teruglopende cijfer is Jeroen van der Boom ook deze week in zijn nopjes met het aantal kijkers. “Wederom met een megaconcurrentie op de zaterdagavond een heerlijke score”, reageert de zanger en presentator via Twitter.

Linda de Mol blijft de kijkcijferkoningin van de zaterdagavond. Ik Hou van Holland was deze week met bijna 2,7 miljoen kijkers wederom het best bekeken programma op zaterdag. Wendy van Dijks Ushi & The Family volgt op de tweede plaats met ruim 1,9 miljoen. Het NOS Journaal, dat door 1,8 miljoen personen werd bekeken, maakt de top drie compleet.

Bron: RTL Boulevard

Bericht delen