woensdag 17 januari 2018

De Lama's terug bij BNNVARA

De Lama’s zijn terug. Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers stonden, negen jaar na hun laatste optreden, in een uitverkochte Ziggo Dome.

De registratie hiervan, onder de titel De Lama’s Back in Action, is op dinsdag 26 december om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Ze improviseren er op los in klassiekers als Het Moordspel, De Draaideur en Het Interview Achteruit, voor een zaal van 11.000 mensen. Voorafgaand aan het optreden brengt BNNVARA ’the road to’, een uniek kijkje in de keuken over de hele aanloop naar de show. Waarom wilden ze na al die jaren weer samen het podium op en wat voor hobbels moesten er genomen worden om dat te realiseren?  

De Lama’s waren van 2004 tot en met 2008 te zien in negen televisieseizoenen bij BNN. Het programma groeide uit tot één van de meest populaire programma’s van Nederland. Er werden meer dan 70 afleveringen gemaakt en tussen 2005 en 2008 hadden de mannen een succesvolle theatertournee. Het succes werd in 2006 bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen