Art Rooijakkers niet te zien in B&B Vol Liefde
woensdag 19 april 2023

Art Rooijakkers niet te zien in B&B Vol Liefde

Art Rooijakkers ontbreekt opnieuw als presentator van B&B Vol Liefde. Deze keer niet vanwege stemproblemen, maar omdat de opnames samenvallen met die van Expeditie Robinson, het RTL 4-programma dat hij vanaf komend seizoen samen met Nicolette Kluijver presenteert.

Art Rooijakkers (46) deed in december wel de voorstelaflevering van B&B Vol Liefde. “De opnames lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma’s doen”, zegt Rooijakkers tegen RTL Boulevard. Wel gaat hij mogelijk andere specials presenteren. “En verder kijk ik – net als veel andere kijkers – ontzettend uit naar het nieuwe seizoen. Op naar een zomer vol liefde.”

Stemproblemen
Rooijakkers presenteerde het eerste seizoen van B&B Vol Liefde, waarin Nederlandse eigenaren van B&B’s in het buitenland zoeken naar de liefde. De tweede reeks miste hij wegens stemproblemen, om die reden kon hij ook niet eerder beginnen aan Expeditie Robinson. Een vervanger was er niet bij B&B Vol Liefde, Jeroen Kijk in de Vegte verzorgde de voice-over. Die oplossing is er komende zomer ook weer.

Expeditie Robinson wordt geproduceerd door SimpelZodiak en B&B Vol Liefde door Blue Circle.

Bron: AD/BM

Bericht delen