dinsdag 16 januari 2018

Als de bruid van huis is … bij Net 5

In het Net 5-programma Als de bruid van huis is … heeft de man de verantwoordelijkheid voor alles wat bij een bruiloft komt kijken. Van de trouwjurk, tot de bruidstaart, van het thema tot de locatie. Als de bruid van huis is … is vanaf 10 september te zien bij Net 5.

In Als de bruid van huis is … wordt het aanstaande echtpaar drie weken voor hun trouwdatum van elkaar gescheiden. Zij gaat naar haar familie, terwijl hij met zijn vrienden aan de slag gaat met de invulling van de bruiloft. Er zijn geen beperkingen of eisen waar de dag aan moet voldoen; ’the groom to be’ heeft de vrije hand.

Terwijl de bruid met haar moeder en vriendinnen fantaseert over de mooiste dag van haar leven, wordt de bruidegom bijgestaan door zijn beste vrienden bij alle beslissingen die hij neemt. Twee dagen voor de grote dag krijgt de bruid haar trouwjurk te zien. Slaat haar toekomstige echtgenoot de plank volledig mis en loopt de stress tot ongekende hoogtes op? Of heeft zij na drie weken spanning iets meer vertrouwen in het verloop van hun mooiste dag?

In Engeland loopt het programma al sinds 2007 met veel succes op BBC 3. Het vijfde seizoen kende meer dan een miljoen kijkers per aflevering met een marktaandeel ruim boven het zendergemiddelde. Ook in landen als Denemarken, Duitsland en Ierland leverde Don’t tell the bride mooie scores op.

Als de bruid van huis is … wordt geproduceerd door Strix TV en is vanaf woensdag 10 september om 21.30 uur te zien bij Net 5.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen