dinsdag 16 januari 2018

Achter Gesloten Deuren terug bij Net5

Geheimen die we liever niet delen, Nederland zit er vol mee. Dat blijkt wel uit de anonieme verhalen die naar aanleiding van Achter Gesloten Deuren binnenkomen bij tv-zender Net5 en producent Stepping Stone. De geheimen zijn een inspiratiebron voor de scripted realityserie.

Daarom krijgt het programma dit najaar een vierde reeks. Achter Gesloten Deuren is vanaf maandag 25 augustus elke werkdag om 18.30 uur bij Net5 te zien.

Producent Jasper van der Schalie over de verhalen die de redactie binnenkrijgt: “Toen we begonnen met Achter Gesloten Deuren hadden we nooit gedacht dat er zo veel geheimen in Nederland bestaan. We krijgen verhalen van mensen binnen en daar zitten soms heftige geheimen tussen. De binnenkomende stroom van verhalen vormt een inspiratiebron voor de afleveringen.”

Achter Gesloten Deuren was de eerste scripted realityserie van Nederlandse bodem en heeft er al drie seizoenen op zitten. Met een gemiddeld marktaandeel van 10,6 procent in de doelgroep vrouw 20-34 jaar was de serie redelijk populair in de vooravond van Net5.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen