20 jaar VI: het einde van een tijdperk vanaf 7 januari bij Veronica
dinsdag 21 december 2021

20 jaar VI: het einde van een tijdperk vanaf 7 januari bij Veronica

Met de intrede van VI Vandaag, de nieuwe dagelijkse talkshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen op SBS6, wordt na na 20 jaar afscheid genomen van hun vertrouwde voetbaltalkshow Veronica Inside. Een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijgaat.

In Veronica’s nieuwe programma 20 jaar VI: het einde van een tijdperk wordt teruggeblikt op de hoogte- en dieptepunten uit de meest besproken voetbaltalkshow uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie.

Een aaneenschakeling van de bekendste oneliners, hilarische anekdotes en pittige uitspraken die regelmatig uitmondden in een nationale discussie. Vaak wankelde het programma, maar altijd kwam het weer goed… of, een soort van goed. 20 jaar VI: het einde van een tijdperk is vanaf 7 januari om 20.30 uur te zien bij Veronica.

De terugblikshow start bij de beginjaren, waarin de show van 2001 tot 2007 de titel Voetbal Inside droeg, en eindigt met de meest spraakmakende momenten uit Veronica Inside zoals het programma tegenwoordig heet. In elke aflevering van 20 jaar VI: het einde van een tijdperk staat één van de iconische gasten die door de jaren heen regelmatig te zien waren in VI en gesprekthema’s centraal, ondersteund door fragmenten uit het legendarische VI-archief.

Diverse bekende gezichten uit twee decennia VI komen voorbij. Hélène Hendriks, Wim Kieft, Jan Boskamp, Ewout Genemans, Ruud ter Weijden, Marco Louwerens, Valentijn Driessen, Hans Kraay jr., Emile Schelvis, Bas Nijhuis, Barbara Barend, Danny Vera, Thomas van Groningen; allen blikken ze terug op roerige tijden. Ze vertellen anekdotes over bekende fragmenten en openbaren achtergrondinformatie die niet eerder met de kijker gedeeld is. Kortom: een bijzonder kijkje in het archief van twintig jaar VI.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen