WNL komt met Het Misdaadbureau op NPO Radio 1
maandag 19 december 2022

WNL komt met Het Misdaadbureau op NPO Radio 1

Het Misdaadbureau is vanaf januari een wekelijks programma van WNL op NPO Radio 1 dat onderzoek doet naar onder meer actuele regionale misdaad. Veel van deze misdaden staan niet op zich maar spelen ook op andere plekken in Nederland en verdienen onderzoek en verbreding. Maaike Timmerman presenteert de uitzendingen.

Wekelijks onderzoekt de ervaren redactie zaken of ontwikkelingen die landelijk minder de aandacht hebben, maar wel grote impact hebben op de maatschappij. Naast deze zaken kunnen luisteraars ook zelf ideeën voor onderzoek opperen via de WNL Misdaadlijn, waaruit de redactie een selectie maakt. Het Misdaadbureau is vanaf januari op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren op NPO Radio 1

Naast het radioprogramma zal er ook wekelijks een podcast verschijnen onder dezelfde titel. Het Misdaadbureau is een voortzetting en versterking van de nu nog lopende podcast Het Onderzoeksbureau, dat onderzoek doet naar misdaad en misstanden. Het nieuwe programma van WNL vervangt op NPO Radio 1 het kookprogramma Mangiare! van de NTR.

Bron: WNL/BM

Bericht delen