Valentijn Top 101 bij Sky Radio
maandag 14 februari 2022

Valentijn Top 101 bij Sky Radio

Maandag 14 februari, Valentijnsdag, staat Sky Radio helemaal in het teken van lovesongs. Het non-stop muziekstation presenteert die dag de speciale hitlijst Valentijn Top 101 met de meest favoriete lovesongs van luisteraars.

Op nummer 1 staat de hofleverancier van liefdesliedjes: Adele met Make You Feel My Love. De hitlijst bevat de beste lovesongs van internationale artiesten als Ed Sheeran, P!nk en Coldplay én nationale artiesten als MEAU, Miss Montreal en Racoon. De meest liefdevolle lijst van het jaar is maandag van 09.00 uur tot 18.00 uur non-stop te horen op Sky Radio.

Top 5 beste lovesongs
Adele – Make You Feel My Love
Ed Sheeran – Perfect
John Legend – All Of Me
Bill Medley & Jennifer Warnes – The Time Of My Life
Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow

Nederlands trots
Ons land is ook vertegenwoordigd in de Valentijn Top 101. Tien artiesten van Nederlandse bodem staan in de hitlijst, waaronder Suzan en Freek, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal, Danny Vera, Duncan Laurence en MEAU. Het nummer Dat Heb Jij Gedaan van MEAU staat op plek 34 en is daarmee de hoogst genoteerde Nederlandse binnenkomer in de lijst. Miss Montreal is met Door De Wind, op nummer 10, de hoogst genoteerde Nederlandstalige track.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen