Linda de Mol eerste gast in nieuwe programma Lex Gaarthuis
donderdag 15 april 2021

Linda de Mol eerste gast in nieuwe programma Lex Gaarthuis

Vanaf zondag 25 april presenteert Lex Gaarthuis wekelijks het nieuwe programma De 10 Van… tussen 12.00 en 13.00 uur op Radio 10.

Iedere zondag stelt hij aan de hand van tien nummers de muzikale biografie van een bekende gast samen. Samen kijken ze terug op mooie jeugdherinneringen, dierbare momenten en grappige verhalen. De eerste gast die aanschuift bij Lex is Linda De Mol. In de weken daarna ontvangt Lex onder meer acteur Martijn Fischer, presentator Alberto Stegeman en sportjournalist Henry Schut.

Linda de Mol: “Dit is leuk om te doen. Ik moest meteen denken aan de Bee Gees en Night Fever. Die dubbel-lp van Saturday Night Fever had iedereen. Ik was zwaar verliefd op John Travolta. Toen ik hem later ontmoette was dat een mega teleurstelling. Hij gaf een slap handje en praatte heel zachtjes en ik vond hem zijig, terwijl ik die machoman Tony uit Saturday Night Fever in m’n hoofd had. Deze plaat ga je dus zeker horen zondag.”

Radio 10-dj Lex Gaarthuis: “Muziek brengt zoveel herinneringen naar boven en sommige liedjes zijn onlosmakelijk verbonden met belangrijke momenten of bijzonder verhalen in je leven. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met mijn gasten hun muzikale biografie te schrijven.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen