Article header image

Kink FM neemt afscheid met Kink 1.600

Kink FM, dat op 1 oktober stopt met uitzenden, neemt afscheid in stijl. Van maandag 19 september tot en met 30 september zendt Kink FM haar allerlaatste toplijst uit: de Kink 1.600. Deze lijst, ter ere van het zestienjarige bestaan van de Messenger of Music, bevat de 1600 beste nummers uitgekozen door de luisteraars. Het afgelopen jaar werd de Kink 1.500 uitgezonden met de track Black van Pearl Jam op nummer 1.

Dit jaar is de nummer 1 uit de Kink 1.600 de laatste plaat die te horen is op deze zender. De cd wordt op 30 september rond middernacht ingestart. Op dat moment bestaat Kink FM exact zestien jaar. Met ingang van 1 oktober valt daarna definitief het doek. De Kink 1.600 wordt gepresenteerd door onder anderen de volgende dj’s: Diederik van Zessen, Nando Kok, Martijn Biemans, Mark van der Molen en Metha de Vos.

Jantien van Tol, station director: “Met de Kink 1.600 vieren wij het zestienjarige bestaan van onze zender en sluiten wij zestien mooie Kink-jaren af. Ik denk dat wij met deze 1.600 beste popsongs aller tijden onze luisteraars een passend afscheidscadeau kunnen geven.”

Bron: Radiovisie

Bericht delen