Glazen Huis-dj’s in quarantaine wegens corona
woensdag 21 december 2022

Glazen Huis-dj’s in quarantaine wegens corona

Glazen Huis-dj’s Rob Janssen en Sophie Hijlkema zijn dinsdagavond positief getest op corona en gaan vanaf nu met Barend van Deelen in quarantaine. Het drietal heeft gezamenlijk besloten om door te gaan met hun actie voor Het Vergeten Kind.

Ze zetten zich tot kerstavond dag en nacht in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vergeten kinderen van Nederland. De dj’s hebben dinsdagavond een gesprek gehad met de huisarts en voelen zich goed genoeg om door te gaan met 3FM Serious Request. Zij blijven de rest van de week onder toezicht van de huisarts.

Gasten die langskomen bij het Glazen Huis doen hun gesprekken met de dj’s via de brievenbus, net als alle bezoekers van 3FM Serious Request. De geplande optredens kunnen doorgaan en vinden plaats in de buurt van het huis. Bezoekers kunnen nog steeds naar De Nieuwe Stad in Amersfoort komen om de optredens bij te wonen, zij lopen op die manier geen gevaar op besmetting.

Over 3FM Serious Request
3FM Serious Request zet zich ook dit jaar in de week voor kerst in voor het goede doel, dit jaar voor Het Vergeten Kind. Van 18 tot en met 24 december staan de 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. De actie is 24 uur per dag live te volgen via de radio, maar ook via 3fm.nl, op Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, non-stop bij NPO 1 extra (tijdens de actie als open kanaal 81), op televisie met updates bij NPO 1 en NPO 3 en op NPO Start.

Bron: NPO/BM
Foto: NPO 3FM/Ben Houdijk

Bericht delen