Edwin Evers valt in voor Rob Stenders en presenteert De Bonanza
maandag 19 juli 2021

Edwin Evers valt in voor Rob Stenders en presenteert De Bonanza

Edwin Evers presenteert deze hele week De Bonanza op Radio Veronica. Rob Stenders is momenteel niet op de zender te horen vanwege een coronabesmetting.

Stenders is momenteel niet op de zender te horen vanwege een coronabesmetting. De dj heeft stemproblemen en wordt, zolang hij die houdt, vervangen door collega-dj’s en radiovrienden. Radio 10-collega en persoonlijke vriend Gerard Ekdom sprong als eerste bij. Hij presenteerde vorige week meerdere dagen De Bonanza, gevolgd door Martijn Muijs.

Deze week is het dus radiovriend Edwin Evers die Rob Stenders uit de brand helpt. Evers presenteert De Bonanza van maandag 19 tot en met vrijdag 23 juli elke werkdag van 14.00 uur tot 16.00 uur op Radio Veronica. Co-host Caroline Brouwer vindt het fantastisch dat Edwin de hele week bijspringt: “Ik denk dat we de show straks maar moeten openen met With a Little Help From My Friends.”

In De Bonanza bepalen luisteraars welke muziek er wordt gedraaid. Zij kunnen hun favoriete platen aanvragen via de Radio Veronica-app.

Bron: Radio Veronica/BM

Bericht delen