Domien Verschuuren organiseert Houten Kalveren Gala
dinsdag 16 januari 2018

Domien Verschuuren organiseert Houten Kalveren Gala

We kennen allemaal het Gouden Kalveren Gala voor grote filmproducties. Maar er wordt nog zoveel meer mooie videocontent gemaakt in Nederland! Daarom heeft 3FM-dj Domien Verschuuren besloten om de mooiste en meest ondergewaardeerde video’s in het zonnetje te zetten. De allerbeste bekroont hij met de Houten Kalf Award.

De dj maakte bekend dat hij samen met een jury van professionele YouTubers bestaande uit Kaj van der Ree, Marije Zuurveld en juryvoorzitter Quinsding bepaalt wie de prestigieuze award in ontvangst mag nemen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Houten Kalveren Gala, op dezelfde dag dat De Gouden Kalveren worden uitgereikt. Domien’s Houten Kalveren Gala vindt vrijdag plaats in de 3FM-studio tijdens zijn ochtendshow bij BNNVARA.

Domien: “Er wordt zoveel toffe videocontent gemaakt in Nederland! Naar mijn mening zijn er te veel goede films met te weinig views. Die verdienen ook een podium. Deze award is voor alle ambitieuze filmmakers en acteurs die zichzelf over een tijdje zien shinen op de rode loper van het Nederlands Film Festival!”

Video’s kunnen vandaag nog worden ingezonden via 3fm.nl/houtenkalf. Vanmiddag maken Domien en de juryleden via een livestream op Instagram (@Domien) bekend welke drie video’s genomineerd zijn voor het Houten Kalf. Vrijdagochtend betreden Domien en juryvoorzitter Quinty Misiedjan (Quinsding) in vol ornaat de studio om tijdens het Houten Kalveren Gala op feestelijke wijze de award uit te reiken aan de winnaar.  

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen